facebook slagerijbeulen zvs

Slagerij Beulen mag zich met recht een ambachtelijke slagerij noemen, met een traditionele worstmakerij. Bij ons worden veel producten zelf geproduceerd, waaronder diverse worstsoorten, vleeswaren, soepen, sauzen, koude schotel, stamppotten. Het verse vlees wordt door ons uitgebeend en geportioneerd.

Wil je een plakje worst?
In onze worstmakerij aan de Groenstraat maken wij al vanaf de beginperiode in 1957 veel worstsoorten en gebraden vleeswaren. Wekelijks produceren wij bijvoorbeeld boterhamworst, knakworsten, kookworst, gebraden gehakt, boerenpaté, gegrilde ham en gebraden vlees als rosbief, balkenbrij, huidvleis (hoofdkaas of zult), Saksische leverworst, bloedworst.

Vers vlees, een volwaardige maaltijdcomponent met een hoog vitamine B12-gehalte
Het vers vlees dat wij in onze winkel aanbieden komt in grote delen in onze productieruimte aan de Groenstraat binnen. Hier verwerken wij de onderdelen door deze uit te benen, te vliezen en vervolgens te portioneren. Dit doen we graag zelf omdat wij er zeker van willen zijn dat het stuk vlees dat u krijgt schoon is en van dezelfde samenstelling, dezelfde nerf, dezelfde zachtheid. En omdat we het goed kunnen!

Lekker, vers en verantwoord
Een groot deel van de producten van ons maaltijdencomponenten- en kant en klaar aanbod wordt in het front cooking-deel van onze winkel aan de Markt klaargemaakt. Zo kunt u zien wat er gemaakt wordt en hoe wij dat doen, en kunt u meegenieten van het aroma van vers gekookte en gebraden producten.

 

Slagerij Beulen Ambachtelijk vakman