facebook slagerijbeulen zvs

Specials zijn heerlijk aparte vleesproducten die samengesteld zijn uit vaak verrassende combinaties. Volg onze bereidingsinstructies en u zult ervaren dat een Special net dat beetje meer vlees is. Als Special bieden wij bijvoorbeeld aan:

Alpensteak
Een Hollandse biefstuk omwikkelt met de gebraden kipfilet en een plakje Coburgerham, vast gestoken aan een satépen en bestreken met Texas marinade. Even om-en-om bakken net als biefstuk is voldoende.

Beenham in braadzak
Een malse beenham met uitjes en kruidenboter in een braadzak. Plaats de braadzak gedurende 90 minuten in een voorverwarmde oven van 125° C.

Boeuf de fromage
Hollandse bief met kaas en uitjes, omwikkeld met Parmaham. Bak de biefstukjes twee maal 4 minuten om en om op een hoog vuur.

Franse steak
Een karbolapje met kruidenkaas, omwikkeld met Coburger ham. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

Jägersteak
Een karbolapje gevuld met champignons, ui, kaas en ontbijtspek. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

Kalkoen met kruidenkaas
Een mals kalkoenlapje gevuld met rambol-kruidenkaas. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

Kiprollade ananas
Een heerlijk malse kipfilet gevuld met ananas. Braad de kipfilet gedurende minimaal 15 minuten om en om op een gematigd vuur.

Medaillon
Een karbolapje gevuld met kruidenboter. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

Parmarolletje
Een baklapje gevuld met kaas en omwikkeld met Parmaham. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

Procureurrollade
Schouderkarbonade gevuld met katenspek, uitjes en mosterd. Lekker in een braadpan laten sudderen gedurende 60 minuten.

Roerdalersteak
Een karbolapje gevuld met roomsaus. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

Steak Milano
Een baklapje gevuld met roomkaas, salami en een tomaatje. Bak de lapjes twee maal 4 minuten om en om op een gematigd vuur.

Varkenshaas special
Een stukje gemarineerde varkenshaas omwikkeld met Parmaham. Bak de varkenshaas afhankelijk van de dikte minimaal twee maal 4 minuten om en om.

Zwitserse steak
Een karbolapje, gevuld met ananas, kaas en Aalrauchham. Bak de lapjes twee maal 5 minuten om en om op een gematigd vuur.

 

Slagerij Beulen Specials